Apartamente cilesore ne Tirane, Shqiperi – Apartament për Shitje – 118 m²

Ndodhet ne nje rezidence unike në Tiranë, kryeqyteti i Shqiperise. Apartamente me planimetri bashkekohore e rifinitura cilesore, me nje hapesire te sitemuar e me gjelberim, pishine qendrore, dhe shesh lojrash per femije, duke siguruar keshtu nje ambjent vertet te ndryshem nga residenca te tjera. Të gjitha keto e bëjnë pronën shumë tërheqëse për klientët e huaj për të blerë dhe per te marre me qira.

170.270 €

Apartament për Shitje në Tiranë – 118 m²

Rezidentet shijojne nje kopesht rrethues te paster, te sigurt dhe te mirembajtur te dizenjuar per te siguruar vlera qe zgjasin ne kohe.

The Touch of Sun eshte nje compleks rezidencial i posizionuar ne pjesen juglindore te Tiranes, ne Bashkine e Farkes, nje nga zonat me zhvillim me te shpejte te projekteve rezidenciale. Me nje pozicion te favorshem dhe te arritshem lehte, vetem 3.6 km nga qendra e qytetit te Tiranes, ky projekt perbehet nga 8 njesi rezidenciale me nga 4 kate dhe me nje papafingo ne katin e fundit. I gjithe projekti eshte rreth 14, 200 m2 siperfaqe ndertimi.

Ne juglindje te Tiranes, pak kilometra nga rruga per ne Elbasan, nje arterie kryesore dhe nga Tirana, Farka eshte kthyer ne nje destinacion te ri per zhvillimin e komuniteteve te ndertimeve nga investues te huaj ne partneritet me biznese lokale. Zona ka perfituar nga projekte infrastrukturore te medha qe kane permiresuar hyrjen ne te dhe instalimet elektrike, kanalizimet e ujrave te bardha e te zeza te cilate nuk ekzistonin vite me pare.

Një nga zonat me me  zhvillim te shpejtë të qytetit qe ndodhet  vetëm 3.6 km larg nga qendra e qytetit eshte Komuna ne zgjerim e Farkes. Projekti eshte i pozicionuar afer ndertimeve tregtare si Mane TCI Tirana East Gate Mall Project.

Pershkrim i pergjithshem i KOMPLEKSIT REZIDENCIAL – THE TOUCH OF SUN

 • I gjithe kompleksi eshte i rrethuar me nje gardh dhe hyrja kryesore ka nje porte te siguruar.
 • Cdo ndertese rezidenciale ofron parkim te nendheshem dhe ashensor hidraulik.
 •  Zona e rikreacionit perfshin nje park lojrash per femije.
  • Gjenerator dhe depozite uji te nendheshem 75 m3.
  • Pishine e madhe.
  • Palester e pajisur plotesisht.
  • Dhome lojrash me bilardo, tavoline tenisi, tavoline futbolli etj.
  • Dhome kinema HD TV
  • Dhoma funksionale per festa, dasma, ditelindje etj.
  • Kafene dhe bar ne pishine.

Pershkrim teknik i KOMPLEKSIT REZIDENCIAL – THE TOUCH OF SUN

 • Muret e jashtem te nderteses jane te termoizoluar me nje izolim 10 cm per te kursyer energji dhe per te ofruar nje klime te brendshme te shendetshme dhe te rehatshme. Trashesia totale e murit - 38 cm.
 • Dyshemete jane te pajisur me nje material zeizolues ekstra dhe me parket natyral.
 • Dysheme graniti ne dhoma dhe kuzhine.
 • Muret ndares te apartamenteve jane mure dopio me zeizolim.
 • Dyshemet dhe muret e nyjeve higjeno-sanitare jane te veshura me pllaka qeramike.
 • Cdo apartament ka nje inverter individual, ajer te kondicionuar, dyere, dritare, pajisje sanitare, te gjitha te ardhura nga Austria e Gjermania.

Kualitet unik jetese, qetesi dhe vlera

 • Dizenjo dhe ndertim i cilesise se larte nga nje ndertues i huaj me eksperience.
 • Dizenjo me eficenze energjike dhe fasade termo-izoluese dhe mure e dysheme dopio zeizolues.
 • Apartamente qe ofrojne nje game te gjere zgjedhje te rifiniturave.
 • Parkim i madh nentokesor.
 • Kompleks i rrethuar dhe i siguruar.
 • Zona te gjelbra.
 • Rikreacioni perfshin:
  • Pishine qendrore & bar
  • Park lojrash per femije
  • Palester
  • Dhome lojrash
  • Kinema
  • Salla evenimentesh.

Cdo gje e perfshire ne cmimin e blerjes.

 • Rezidence e bazur mbi familjen.
 • Menaxhim prone profesional nga LF-Construction Group.
 • Strukture regulatore bashkepronesie qe nxjerr ne pah vlerat afatgjata te prones.
 • Pozicion i favorshem.

Kontakt

Karakteristikat

 • 4 te banimit
 • Garazhe nentoke ne residence
 • 4 kate ne residence
 • 2 Ashensore
 • 2 Banja
 • 2 Dhoma Gjumi

Vendndodhja

 • Only 30 minuta from Tirana Airport
 • Only 15 minuta nga Qendra e Qytetit Tiranë
 • Approx 10 minuta nga bar & restorant
 • 40 minuta nga Plazhi në Durrës

Skedarë Ndihmës

Për të shkarkuar planimetritë e mobiluara te disa apartamenteve në format PDF për këtë pronë, si dhe për pronat e tjera, ju lutemi plotësoni të dhënat e mëposhtme.

Guida e Pronave në Shqipëri

Shkrakoni falas Guidën e Pronave në Shqipëri.