Vile per shitje ne Tirane – Vilë për Shitje – 250 m²

Ky bllok vilash eshte vetem nje pjese ne mozaikun urban qe po ndertohet ne kodrat e Farkes, ne zonen e Lundres.

250.000 €

Vilë për Shitje në Tiranë – 250 m²

 • Vetem pak kilometra larg Tiranes ndodhet kjo zone e pasur me gjelberim, ajer te paster, reliev te thyer dhe me nje dendesi urbane shume te ulet.
 • Blloku konteporan i vilave perbehet nga 28 vila te organizuar me 5 breza me gjatesi te ndryshme. Brezat jane projektuar me pjerresine e terrenit dhe paralel me rruget e brendshme per nje shfrytezim sa me te larte te cilesive qe ofron pozita gjeografike e parceles. Pjerresia e terrenit varion nga 14% deri ne 18% duke krijuar nje variacion natyral ne bllok.
 • Pozicionimi dhe distancat e vilave nga njera tjetra jane bere ne menyre qe te respektohet ne maksimum privatesia. Lartesia e vilave nuk pengon pamjen e vilave mbrapa. Distanca anesore midis vilave eshte jo me pak se 10 metra, ndersa ajo ballore 22 metra
 • Keto hapesira te  lejojne nje shumellojshmeri aktivitetesh dhe nje qarkullim te lire dhe te qete.
 • .Teknologji e avancuar qe siguron nje izolim te mire te zhurmave dhe temeraturave.

Siperfaqja e parceles eshte 551 m2 x 100 euro/m2

Kontakt

Kërkimi i fundit

 • ALTR217

  Vile e mrekullueshme ne Tirane. Prona per shitje ne Shqiperi.

  Vilë - 400m²

  1225 €/m²
 • Durres-ALDS164

  Vila ne Shitje ne Gjirin e Lalzit

  Vilë - 188m²

  1350 €/m²
 • Sunny_Rezidence_Dhermi2A

  Vila per shitje ne Dhermi

  Vilë - 105m²

  1905 €/m²
 • Pogradec_VILLA

  Vile ne Pogradec

  Vilë - 123m²

  650 €/m²
 • ALDS104 1

  Vile per shitje ne Golem, Durres

  Vilë - 180m²

  1530 €/m²
 • Tr_Vila_Farke_850m2

  Villa for sale in Tirana

  Vilë - 850m²

  565 €/m²
 • Dr_ALD042_Jasini

  Vile per qera ne Qerret, Durres

  Vilë - 196m²

  1125 €/m²
 • Durres_Vila_Viena_Vrapi

  Nje vile e bukur ne shitje ne plazhin e Durresit.

  Vilë - 165m²

  1730 €/m²
 • Dr_ALDRS105_Selmani

  Vile per shitje ne Qerret, Durres

  Vilë - 200m²

  1450 €/m²
 • Dr_ALDRS107_Selmani

  Vile per shitje ne Durres

  Vilë - 200m²

  1250 €/m²
 • Më shumë…